الرئيسيةالبوابةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» انواع قص الشعر رائعةوووووووووووووووووووووو
السبت فبراير 07, 2009 1:48 pm من طرف sara de tanger

» ملابس العرس بالحجاب وعادية
السبت فبراير 07, 2009 11:38 am من طرف sara de tanger

» لتلوين عيونك بدون عدسات
الأربعاء ديسمبر 03, 2008 5:24 am من طرف admin

» فائدة الثلج للبشرة
الأربعاء ديسمبر 03, 2008 5:14 am من طرف admin

» elisha_ cuthbert
الأحد نوفمبر 23, 2008 9:58 am من طرف مصطفى عبدالمولى

» سلسلة تعليم اللغات الاجنبية
الأحد نوفمبر 23, 2008 9:46 am من طرف مصطفى عبدالمولى

» كيف هي الجزائر
الجمعة سبتمبر 26, 2008 4:20 pm من طرف admin

» حصري >>>>> البوم Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert الجديد
الجمعة سبتمبر 19, 2008 3:39 pm من طرف admin

» تفسير الاحلام لكلمة الأسد
الجمعة سبتمبر 19, 2008 3:34 pm من طرف admin


شاطر | 
 

 مكرونة بالفراخ والمشروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
admin
عضوة فضية
عضوة فضية
avatar

انثى
عدد الرسائل : 449
العمر : 23
الموقع : الجزائر
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : ممتاز
الاوسمة :
sms : اذا كنتو بتحبوني فاعملو مواضيع
الاعلام :
المزاج :
المهنة :
أدعيه :
تاريخ التسجيل : 06/02/2008

مُساهمةموضوع: مكرونة بالفراخ والمشروم   الأربعاء يونيو 04, 2008 1:27 am

المقادير
نص صدور فراخ
مشروم (يفضل نوع ايزيس و يكو ن فرش مش صفايح).الطبق كله او نصه
كيس مكرونه فرن او ودع
لبن او كريمه لباني
زيت زتون
بقدونس مفري
فصين ثوم مفروم
معلقه زبده
معلقه دقيق او 2
مسطرده ديجون و ممكن عادي

وقت الاعداد من ربع لنص ساعه

الطريقة

قطعي الفراخ لمكعبات صغيره و المشروم شرائح او مكعبات
في طاسه كبييره ضعي الفراخ و شويه زيت زتون علي نار متوسطه حتي تحمر. عشان تتحمر ماتقلبيهاش لحد ماتتاكدي من واحده انها احمرت و بعدين حمري باقي الجوانب.
في نفس الوقت في طاسه متوسطه, هتحمري المشروم.
بعد مالفراخ تتحمر ضعي معلقه دقيق علي الفراخ و زودي الزيت حسب الوضع لو احتاج زياده.
ضعي كوب لبن او الكريمه علي الفراخ لعمل الصوص
و يقلب حتي يصبح كثيفا.
اضافه اللبن او الدقيق حسب تجانس الصوص
لا سميك اوي و لا سايب.
ضعي معلقه المسطرده و شطه لو عايزه
اضيفي المشروم علي الفراخ و يتترك علي نار هادءه حتي التقديم.
في الوقت ده هتكون المكرونه استوت.
ps.عشان تظهري طعم المكرونه حطي الملح بعد مالميه تغلي, مش قبل
بعد ماتصفي المكرونه حطي الزبده و مع سخونه المكرونه هتسييح
حمري الثوم في الطاسه مكان المشروم (عشان مانوسخش كل حاجه و بعديين ننضف :S:S:S
بس هتاخد ريحة المشروم) هتبقي احلي
حطي الثوم و البقدونس علي المكرونه و قلبيه حتي كل مكرونايه تتغطي بالزبده و البقدونس
عند التقديم الصوص ممكن يكون بقي سميك عشان الاتبخر منه السوائل. حطي ميه قلبيه حتي تخصلي علي القوام المطلوب Smile

للتقديم حطي المكرونه و عليها الصوص
للتزيين شويه بقدونس علي الوش كده

احلي حاجه الثوم مع البقدونس عملوا شغل مع المكرونه
و المسطرده بالتوابل الفييها زبطت الصوص
ديجون كويسه بس للطبخ لكن ماينفعش في ساندووتش زي النوع العادي
و النوع العادي مش هيختلف كتير اهو كلو نوع واحد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mira.montadalhilal.com
رشا الدلوعة
عضوة مهمة
عضوة مهمة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 223
العمر : 23
الموقع : الجلفة
العمل/الترفيه : تلميذة
المزاج : عصبية قليلا
الاوسمة :
sms : <!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --><form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--"> <!--webbot bot="SaveResults" u-file="fpweb:///_private/form_results.csv" s-format="TEXT/CSV" s-label-fields="TRUE" --><fieldset style="padding: 2; width:208; height:104"> <legend><b>My SMS</b></legend> <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="2" scrollamount="1" style="text-align: center; font-family: Tahoma; " height="78">$post[field5]</marquee></fieldset></form><!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com -->
تاريخ التسجيل : 22/03/2008

مُساهمةموضوع: رد: مكرونة بالفراخ والمشروم   الأربعاء يونيو 04, 2008 11:43 am

ممممممممممممم شهيتيني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mima
عضوة مهمة
عضوة مهمة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 200
العمر : 24
الموقع : الجزائر
العمل/الترفيه : تلميدة
المزاج : متفائلةو فرحة
الاوسمة :
sms : اذا كنتو تحبوني و تعزوني و تعتبروني اختكم فبليز سجلو بمنتدايا dido.montadalhilal.com
الاعلام :
المزاج :
المهنة :
تاريخ التسجيل : 27/03/2008

مُساهمةموضوع: رد: مكرونة بالفراخ والمشروم   السبت يونيو 07, 2008 12:59 am

ممممممممممممممممممم رشا و ربيعة يلا عالاكل انا طابختها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
مكرونة بالفراخ والمشروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
@ احلــــــــى بنــــــــــــات @ :: اهتمي بمنزلك :: منتدى الحلويات و الاطباق-
انتقل الى: