admin عضوة فضية
عدد الرسائل : 449 العمر : 30 الموقع : الجزائر العمل/الترفيه : طالبة المزاج : ممتاز الاوسمة : sms : اذا كنتو بتحبوني فاعملو مواضيع الاعلام : المزاج : المهنة : أدعيه : تاريخ التسجيل : 06/02/2008
| موضوع: مكرونة بالفراخ والمشروم الأربعاء يونيو 04, 2008 1:27 am | |
| المقادير نص صدور فراخ مشروم (يفضل نوع ايزيس و يكو ن فرش مش صفايح).الطبق كله او نصه كيس مكرونه فرن او ودع لبن او كريمه لباني زيت زتون بقدونس مفري فصين ثوم مفروم معلقه زبده معلقه دقيق او 2 مسطرده ديجون و ممكن عادي
وقت الاعداد من ربع لنص ساعه
الطريقة قطعي الفراخ لمكعبات صغيره و المشروم شرائح او مكعبات في طاسه كبييره ضعي الفراخ و شويه زيت زتون علي نار متوسطه حتي تحمر. عشان تتحمر ماتقلبيهاش لحد ماتتاكدي من واحده انها احمرت و بعدين حمري باقي الجوانب. في نفس الوقت في طاسه متوسطه, هتحمري المشروم. بعد مالفراخ تتحمر ضعي معلقه دقيق علي الفراخ و زودي الزيت حسب الوضع لو احتاج زياده. ضعي كوب لبن او الكريمه علي الفراخ لعمل الصوص و يقلب حتي يصبح كثيفا. اضافه اللبن او الدقيق حسب تجانس الصوص لا سميك اوي و لا سايب. ضعي معلقه المسطرده و شطه لو عايزه اضيفي المشروم علي الفراخ و يتترك علي نار هادءه حتي التقديم. في الوقت ده هتكون المكرونه استوت. ps.عشان تظهري طعم المكرونه حطي الملح بعد مالميه تغلي, مش قبل بعد ماتصفي المكرونه حطي الزبده و مع سخونه المكرونه هتسييح حمري الثوم في الطاسه مكان المشروم (عشان مانوسخش كل حاجه و بعديين ننضف :S:S:S بس هتاخد ريحة المشروم) هتبقي احلي حطي الثوم و البقدونس علي المكرونه و قلبيه حتي كل مكرونايه تتغطي بالزبده و البقدونس عند التقديم الصوص ممكن يكون بقي سميك عشان الاتبخر منه السوائل. حطي ميه قلبيه حتي تخصلي علي القوام المطلوب
للتقديم حطي المكرونه و عليها الصوص للتزيين شويه بقدونس علي الوش كده
احلي حاجه الثوم مع البقدونس عملوا شغل مع المكرونه و المسطرده بالتوابل الفييها زبطت الصوص ديجون كويسه بس للطبخ لكن ماينفعش في ساندووتش زي النوع العادي و النوع العادي مش هيختلف كتير اهو كلو نوع واحد
| |
|
رشا الدلوعة عضوة مهمة
عدد الرسائل : 223 العمر : 30 الموقع : الجلفة العمل/الترفيه : تلميذة المزاج : عصبية قليلا الاوسمة : sms : <!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --><form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--"> <!--webbot bot="SaveResults" u-file="fpweb:///_private/form_results.csv" s-format="TEXT/CSV" s-label-fields="TRUE" --><fieldset style="padding: 2; width:208; height:104"> <legend><b>My SMS</b></legend> <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="2" scrollamount="1" style="text-align: center; font-family: Tahoma; " height="78">$post[field5]</marquee></fieldset></form><!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --> تاريخ التسجيل : 22/03/2008
| موضوع: رد: مكرونة بالفراخ والمشروم الأربعاء يونيو 04, 2008 11:43 am | |
| | |
|
mima عضوة مهمة
عدد الرسائل : 200 العمر : 30 الموقع : الجزائر العمل/الترفيه : تلميدة المزاج : متفائلةو فرحة الاوسمة : sms : اذا كنتو تحبوني و تعزوني و تعتبروني اختكم فبليز سجلو بمنتدايا dido.montadalhilal.com الاعلام : المزاج : المهنة : تاريخ التسجيل : 27/03/2008
| موضوع: رد: مكرونة بالفراخ والمشروم السبت يونيو 07, 2008 12:59 am | |
| ممممممممممممممممممم رشا و ربيعة يلا عالاكل انا طابختها | |
|